Assortiment

Interieurbeplanting – Geniet van het leven

Met een goede combinatie van planten en potten kan iedere interieurstijl, modern of klassiek worden aangekleed en gecompleteerd. Planten zorgen voor een plezierig gevoel en bevorderen het woon- en leefgenot. Interieurbeplanting Van der Vleuten heeft een breed assortiment potten en planten om meer sfeer in het interieur te creëren.

Exterieurbeplanting: natuurlijke verleiding

Interieurbeplanting Van der Vleuten is uw partner voor exterieur beplanting. Planten vergroten de uitstraling en aantrekkingskracht van uw pand. Van grote palmen tot kleinere planten op uw terras of voor uw winkel, Interieurbeplanting Van der Vleuten heeft het in huis. Het brede assortiment biedt u genoeg keus uit potten en planten.

Plantenbakken: geen plant kan zonder

Wij hebben plantenbakken in alle vormen en maten van groot tot klein. Onze plantenbakken komen rechtstreeks van de producenten waardoor ze scherp geprijsd zijn. Ook kunnen we daardoor plantenbakken in elke kleur of vorm leveren voor zowel binnen als buiten. In het assortiment van Interieurbeplanting Van der Vleuten vindt u bijzondere plantenbakken van design, klassiek, keramiek tot roestvrij staal. Maak een afspraak en kom vrijblijvend bij ons in de showroom kijken en laat u adviseren en inspireren.

Planten

Levend groen verhoogt in elke bedrijfsruimte en woonkamer de sfeer op een natuurlijke wijze. Maak je werkplek of woonruimte gezonder, rustiger en levendiger door planten binnen te halen.

Met een juiste combinatie van planten en potten kan iedere interieurstijl worden verrijkt. Interieurbeplanting Van Der Vleuten is jouw partner voor het ontwerpen en uitvoeren van beplantingen en groenarrangementen.

Interieurbeplanting Van Der Vleuten kan je ontzorgen op het gebied van professioneel beplantingsadvies en daarbij passende plantenmeubelen, van modern tot klassiek. Vele ambachtelijke keramiekpotten tot strakke kunststof en metalen potten in elke maat of kleur. Ook design potten behoren tot het assortiment.

Kamerplanten

Grote kamerplanten, kleine kamerplanten en bloeiende kamerplanten bij Interieurbeplanting van der Vleuten vindt u ze allemaal.

Of ze nu op hydrocultuur, aardecultuur en of semihydrocultuur staan, alles kan.