Binnen- en Buitenpotten

Binnenpotten voor uw woning of kantoor

Bent u op zoek naar bloempotten voor binnen in uw woning of kantoor? Kijk dan eens in onze brochure binnenpotten van Natural. Dit is één van de merken die wij voeren en zo kunt u zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u een binnenpot voor uw woonkamer nodig voor de gezelligheid en vulling van uw kamer? Of wilt u graag uw kantoor voorzien van luxe uitstraling? Het is allemaal mogelijk bij Van der Vleuten Interieurbeplanting en daarom helpen wij u ook graag verder. Een assortiment van lange, smalle vazen, tot robuuste stenen potten om uw kantoor of woning karakter te geven.

Van der Vleuten Interieurbeplanting heeft een uitgebreid assortiment die voor elke omgeving geschikt is. Doordat we meerdere merken aanvoeren hebben we altijd een geschikt aanbod waaruit u kunt kiezen.

Kom sfeer proeven in onze showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment!

Natural

Buitenpotten: gespecialiseerde potten van hoogwaardige kwaliteit

Naast binnenpotten, leveren wij ook buitenpotten. Dit zijn plantenbakken van hoogwaardige kwaliteit, en ook nog eens tegen een zeer concurrerende prijs! De buitenpotten zijn onder andere verkrijgbaar in hardhout, verzinkt staal, aluminium en polyester. Zo kunt u uw tuin een luxueuze maar ook gezellige uitstraling geven.

Dit is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment met verschillende merken. Zo bieden wij bijvoorbeeld buitenpotten van Potmaat aan.

Nieuwsgierig naar wat wij op het gebied van binnen- buitenpotten voor u kunnen betekenen? Kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Potmaat-polyester-57-e1450000723857