Binnenpotten

Binnenpotten voor uw woning of kantoor

Bent u op zoek naar bloempotten voor binnen in uw woning of kantoor? Kijk dan eens in onze brochure binnenpotten van Natural. Natural is één van de merken die bij ons verkrijgbaar is. Met behulp van de brochure kunt u ons assortiment aan binnenpotten op uw gemak bekijken en zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons assortiment

Heeft u een binnenpot voor uw woonkamer nodig om deze gezelliger te maken of als frisse opvulling? Of wilt u graag uw kantoor opfrissen met een paar mooie planten in combinatie met stijlvolle binnenpotten? Het is allemaal mogelijk bij Van der Vleuten Interieurbeplanting! Daarom helpen wij u ook graag verder. Ons assortiment bestaat uit lange en smalle vazen, maar wij leveren bijvoorbeeld ook robuuste stenen potten om uw kantoor of woning karakter te geven. Onze specialisten adviseren u graag over welke binnenpot het beste in uw interieur past. Doordat we meerdere merken aanvoeren hebben wel altijd een geschikt aanbod waaruit u kunt kiezen. 

Naast stijlvolle binnenpotten leveren wij ook mooie buitenpotten, zodat u eventueel uw exterieur- en interieurbeplanting op elkaar kunt afstemmen. 

Wilt u graag meer weten over onze binnenpotten of vrijblijvend advies ontvangen? Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0413 – 420 806.

binnenpot      binnenpotten      binnenpot