Buitenpotten

Buitenpotten: gespecialiseerde potten van hoogwaardige kwaliteit

Naast een stijlvol assortiment aan binnenpotten, leveren wij ook buitenpotten. Dit zijn plantenbakken van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens tegen een zeer concurrerende prijs! De potten van Van der Vleuten zijn onder andere verkrijgbaar in hardhout, verzinkt staal, aluminium en polyester. Dit is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment met verschillende merken. Zo bieden wij bijvoorbeeld buitenpotten van Adezz aan. Zo kunt u uw tuin een luxueuze maar tegelijkertijd ook gezellige uitstraling geven.

Waarom Interieurbeplanting Van der Vleuten?

Wilt u een stijlvolle uitstraling creëren voor uw bedrijf en meer karakter uitstralen wanneer er klanten langskomen? Van der Vleuten heeft een breed assortiment aan buiten- en binnenpotten en planten, waardoor er vele combinaties mogelijk zijn. Wij hebben een grote voorraad aan hydro- en buitenplanten en onze specialisten verzorgen het onderhoud in heel Nederland. 

Wilt u graag meer weten over onze buitenpotten of vrijblijvend advies ontvangen? Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u inspireren of vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0413 – 420 806.

buitenpotten      buitenpotten