Plantenbakken

plantenbakken

Plantenbakken assortiment


Bij Interieurbeplanting Van der Vleuten hebben we plantenbakken in alle vormen en maten, van groot tot klein. Onze plantenbakken komen rechtstreeks van de producent waardoor we ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden en leveren. In ons assortiment vindt u bijzondere plantenbakken van design, klassiek, keramiek tot roestvrij staal. Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken wanneer u ons gehele assortiment wilt bekijken. 

Voordelen

Onze plantenbakken bieden u verschillende voordelen. Neem bijvoorbeeld de roestvrijstalen bakken. Deze zijn perfect voor het Nederlandse weer, omdat ze niet gaan roesten wanneer het heeft geregend. Bovendien zijn ze vorstbestendig, waardoor u uw buitenruimte ook in de winter een sfeervolle uitstraling kunt geven. 

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Uiteraard kunnen wij de bakken ook leveren met bijbehorende binnen- of buitenplanten. Onze specialisten geven u graag advies over de juiste combinaties voor uw binnen- en buitenruimte. 


Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over ons assortiment. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via het nummer
0413 – 420 806.