Buitenbeplanting

Buitenbeplanting

Buitenbeplanting voor uw bedrijf

Buitenplanting vergroot de uitstraling en aantrekkingskracht van uw pand of tuin en uiteindelijk ook uw bedrijf. Dit geldt voor grote en opvallende palmen en bomen, maar ook voor de kleinere planten op uw terras, winkel of kantoor.

Naast buitenplanten biedt Interieurbeplanting Van der Vleuten ook een breed assortiment aan potten en plantenbakken aan. Op basis van uw wensen kunnen wij alles speciaal op maat voor u maken. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste combinaties voor een sfeerbepalend effect. Wilt u graag de mogelijkheden bekijken voordat u beslissingen neemt? Kom dan gerust eens langs en breng een bezoek aan onze showroom

Voordeel van buitenplanten

De buitentuin van uw bedrijf of een mooi verzorgde entree kunnen invloed hebben op de eerste indruk van bezoekers. Veel bedrijven besteden weinig aandacht aan deze eerste indruk en dat is jammer. Met mooie plantenbakken en buitenplanting kunnen we een warmere en meer sfeervolle uitstraling creëren. Wanneer u het wenst voor uw bedrijf kunnen we ook een formeler beeld uitstralen. 

Binnen- en buitenbeplanting combinaties

Bij Van der Vleuten zorgen we voor een ideale combinatie van uw binnen- en buitenplanten, zodat we de perfecte uitstraling kunnen creëren. Indien gewenst verzorgen onze specialisten het onderhoud van uw buitenplanten. Zo weet u zeker dat uw beplanting altijd in een topconditie verkeert! 


Wilt u weten wat de buitenbeplanting mogelijkheden zijn voor uw omgeving? Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.