Moswanden

Groene wand kantoor

Een natuurlijke toevoeging aan uw interieur

Een moswand of verticale tuin toevoegen aan uw interieur? Een goed idee! Deze groene schilderijen, bedekt met mos, zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen ook voor een hoge akoestische demping. Door de toevoeging van een prachtig natuurproduct aan uw interieur, haalt u een stukje ‘buiten’ naar binnen. In combinatie met een wit interieur zorgt dit bijvoorbeeld voor een mooi en rustig contrast.

Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren en soorten gemummificeerd mos met verschillende frames of lijsten naar keuze. Gemummificeerd mos is echt mos waarbij het vocht in het mos is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Door het mos deze vloeistof op te laten zuigen, heeft de mosmuur een lange levensduur met behoud van de natuurlijke uitstraling en kleur. Door de lange levensduur van de moswand, heeft u jarenlang plezier van een warme en natuurlijke decoratie in uw ruimte(s)!

Mogelijkheden voor moswanden bij Van der Vleuten

Alles is mogelijk met mos. Wilt u een grote mosmuur of toch liever een bijzondere creatie? Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld ook moswanden met uw bedrijfslogo. Wij regelen dit allemaal graag voor u. De frames en lijsten worden speciaal voor u geproduceerd in het gewenste formaat en de juiste uitvoering.

Naast wanden, leveren wij onder andere ook interieurbeplanting, buitenplanten of potten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw moswand? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0413-420 806.