Verticale Tuin

Verticale tuin voor een optimale groenbeleving

Heeft u binnen of buiten weinig ruimte voor plantenbakken of –potten, dan biedt de verticale tuin een handige oplossing om toch een sfeervolle omgeving te creëren. Voor bij u thuis of op kantoor bijvoorbeeld!


Een vorm van een verticale tuin is de groene wand. Een mooie decoratie die niet alleen weinig ruimte nodig heeft, maar ook een positief effect heeft op het binnenklimaat. Fijnstoffen worden door de planten gefilterd en de planten aan de wand produceren extra zuurstof. U kunt uw verticale tuin ook decoreren met mos. Bij Interieurbeplanting Van der Vleuten is het zelfs mogelijk om een moswand te creëren met uw bedrijfslogo. Wij regelen het graag voor u en geven u deskundig advies over de mogelijkheden.

Het bevestigen van een verticale tuin

De verticale wand wordt met speciale modules gemonteerd. De grids die tegen de muur worden bevestigd, ondersteunen de trays die er later in gehangen worden. Onze verticale tuinen zijn in verschillende breedtes leverbaar, waardoor u kunt kiezen voor de combinatie die bij de uitstraling van uw bedrijf past. Wij regelen het graag voor u en geven u deskundig advies over de mogelijkheden.

 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een verticale tuin? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via het telefoonnummer
0413 – 420 806.

verticale tuin