Nieuws

Ons nieuwe pand op de voorpagina!

Ons nieuwe pand op de voorpagina!

Deze week staan wij op voorpagina van DeMooiRooiKrant. We zijn druk bezig met de bouw van ons nieuwe pand! 🏗 Dit nieuwe hoofdstuk stelt ons in staat om onze passie voor groen nog verder te laten...

Lees meer
Hoera Babynieuws!

Hoera Babynieuws!

Op 23 november is onze collega Frank trotse ouder geworden van dochter Fem. Namens het hele team bij Interieurbeplanting van der Vleuten willen we Frank en zijn partner Astrid van harte feliciteren met de geboorte van hun dochter. Wij wensen het gezin veel geluk, liefde en gezondheid toe in deze nieuwe levensfase.

Lees meer
Groene oplossingen op maat gemaakt

Groene oplossingen op maat gemaakt

Een groen kantoor is niet alleen een luxe, maar eerder een essentieel onderdeel van moderne werkruimtes. Interieurbeplanting heeft zich ontwikkeld tot een cruciaal element in het creëren van een gezonde en inspirerende werkomgeving. Maar hoe zorg je ervoor dat deze groene oase naadloos aansluit bij de specifieke behoeften en stijl van jouw bedrijf? Het antwoord is maatwerk. Plantenbakken op maat spelen een onmisbare rol. Deze op maat gemaakte plantenbakken kunnen afgestemd worden op specifieke behoeften en de ruimte-eisen.

Lees meer
Hoe krijg je werknemers terug naar kantoor?

Hoe krijg je werknemers terug naar kantoor?

Sinds maart 2020 werken velen voor het eerst niet meer vanuit kantoor, maar thuis. Enkele jaren later werken nog steeds talloze mensen thuis, wat inmiddels een bijzonder populaire manier van werken...

Lees meer

Meer informatie?

Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.