Kantoorplanten

Kantoorplanten voor uw interieur

Jouw kantoor is helemaal van deze tijd met een hippe toevoeging van kantoorplanten aan muur en/of het plafond. De kantoorbeplanting van Van der Vleuten helpt niet alleen uw bedrijf wat extra uitstraling te geven, u haalt ook een stukje natuur en hydrocultuur in huis.

Binnengroen in een bedrijf heeft een positieve invloed op het werkklimaat. Ook werknemers voelen zich aantoonbaar prettiger in een groene omgeving. En waar mensen zich prettig voelen worden betere resultaten behaald. Goed verzorgde plantenbakken in de ontvangsthal en op werkplekken maken een goede indruk op klanten en relaties.

Vernieuwing en verandering passen in een dynamische organisatie. Dat geldt uiteraard voor uw bedrijf, uw mensen en uw klanten, maar ook voor uw binnenbeplanting. Door regelmatig het groen in uw bedrijf te vernieuwen heeft u telkens weer een frisse blikvanger.

Door tientallen jaren ervaring en kennis die we in de markt hebben opgebouwd, weten we dat elke leef- en werkomgeving anders is. De waarden en de functies van inpandig groen worden dus steeds meer onderkend! Onze uitdaging is dan ook om een passend groenontwerp te maken passend bij uw ruimte waarbij maatwerk onze specialiteit is.
Onze groene toepassingen vindt u in o.a. kantoorgebouwen, universiteiten, zorginstellingen, overheid, hotels en bij particulieren.

Naast een positieve uitstraling, heeft het hebben van de juiste kantoorplanten nog meer voordelen.

Ecri Parelluster met Strelitzia Nicolai planten
Kantoorunit met hang en staande planten
Interieurbeplanting-bij-een-zithoek
Schefflera amate en ficus lyrata vertakt
kantoorplanten hanging baskets
Plantenbakken zwart

Wat zijn zoal de mogelijkheden?

Bij Van der Vleuten Interieurbeplanting bieden we een groot aanbod verschillende kantoorplanten. Van grote bomen tot kleinere planten, met of zonder hydrocultuur.

Wij brengen altijd eerst uw omgeving in kaart. Aan de hand van een beplantingsplan wordt samen bepaald welke beplanting het best bij uw interieur past. Denk aan veel of weinig licht, deuren die opengaan (tocht) of airconditioning. Wij kijken graag met u samen wat de beste planten zijn voor uw kantoor en wat uw ideale kantoorplant is.

Werken in een natuurlijke omgeving is prettig en stimuleren de prestaties van de medewerker.
Met een moswand van Interieurbeplanting van der Vleuten haal je de natuur letterlijk naar binnen. Een ‘levende’ muur neemt weinig ruimte in beslag, maar geeft het kantoor een groene indruk. Dit kan een moswand zijn of een mosschilderij. Met zo’n schilderij hangt u natuurlijke kunst aan de muur. Compleet met frame en design naar wens. Uitvoering is mogelijk in allerlei soorten vormen zoals rond, rechthoekig en curved. Dit ‘levend’ schilderij kan uitgevoerd worden in verschillende materialen zoals staal, aluminium en hout. Extra voordeel is dat deze moswanden en mosschilderijen geluidsdempend zijn en de akoestiek verbeteren.

Het grote voordeel van de wanden is dat deze altijd op maat worden gemaakt. Wij leggen de focus op maatwerk in moswanden of het nu gaat om een gigantische wand met logo in uw ontvangsthal of een kleiner wand in uw kantoor.

Wilt u liever echte planten aan de muur dan is een groene wand de oplossing. Niet alleen een mooie decoratie, maar heeft ook een gunstig effect op het binnenklimaat. Deze groene plantenwand met luchtzuiverende planten filteren en vangen de fijnstof op en produceren zuurstof in uw huis of kantoor.

Jungle-atrium-met-mixbeplanting

Voordelen kantoorbeplanting

Niet alleen brengen kantoorplanten meer sfeer op kantoor, ze zorgen er ook voor dat de geluidsoverlast beperkt wordt. Kantoorplanten absorberen en weerkaatsen namelijk achtergrondgeluiden. Hogere geluiden worden daardoor gedempt. Ook wordt de luchtkwaliteit op kantoor verbeterd. Planten zorgen namelijk voor meer zuurstof en uiteindelijk minder CO2 in de lucht. De muffe lucht van computers en printers wordt hierdoor gezuiverd. Omdat kantoorbeplanting voor minder CO2 in de lucht zorgt, wordt het voor werknemers gemakkelijker zich te concentreren op hun werk. Hierdoor wordt onder andere de productiviteit verbeterd.

De nieuwe trends in interieurbeplanting

Hangplanten aan het plafond of de muur zijn helemaal in! Je hebt tegenwoordig een scala aan keuze in muur en hangplanten. Het grote voordeel van hangende planten is dat het geen ruimte kost op de vloer. Hangende planten zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er dus kantoorplanten voor iedere ruimte. Een mix van planten is trendy.
Een plantenkas als scheidingswand geeft het ‘urban jungle’ gevoel. Een binnenkas met planten geeft een design uitstraling aan uw kantoor.
Exclusieve binnenpotten zijn een ‘eyecatcher’ voor je interieur.
Om een ruimte in te delen of als werkplekafscheiding leveren we (verrijdbare) plantenbakken. Deze zijn in diverse afmetingen en materialen leverbaar. In overleg worden de plantenbakken naar uw wens gemaakt. Zo kun je makkelijk de loopruimte aanpassen in een kantoor of ontvangsthal. Je creëert een sfeervolle afscheiding met planten. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar heeft een positief effect op de luchtzuivering. Zo houd je op een natuurlijke manier afstand!
Een combinatie van deze verschillende trends maakt van uw kantoor of interieur een ruimte waar je graag wil werken.

kantoorplanten hanging baskets
Overzichtsfoto leafrack met mixbeplanting
Onderhoud interieurbeplanting van der Vleuten

Onderhoud Interieurbeplanting

Nadat de interieurbeplanting is geplaatst kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen. Goed verzorgde planten belonen hun omgeving door een lange levensduur en een perfecte uitstraling. Onderhoud en planten zijn daarom niet van elkaar te scheiden. Door drukte en focus op andere werkzaamheden, wordt het onderhoud van de planten toch vaak overgeslagen of vergeten. Onze specialisten kiezen voor elke situatie en plaats de juiste planten. Heeft u al interieurbeplanting, ook dan nemen wij de zorg voor de planten graag uit handen.

Meer informatie?

Interieurbeplanting kan dus een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van werknemers. Ieder kantoor kan modern of klassiek ingericht worden en aangevuld worden met smaakvolle planten en binnen- en buitenpotten. Door middel van de juiste combinatie van potten en planten kan het werkplezier eenvoudig bevorderd worden. Bovendien kan u met verschillende planten een zakelijke of warme sfeer uitstralen naar uw klanten of bezoekers.

Wilt u meer weten over onze kantoorbeplanting? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.