Kantoorplanten

Kantoorplanten voor uw interieur

Als u een voltijdse kantoorbaan heeft, kan wat extra sfeer op het kantoor geen kwaad! De kantoorbeplanting van Van der Vleuten helpt niet alleen uw bedrijf wat extra uitstraling te geven, u haalt ook een stukje natuur en hydrocultuur in huis. Naast een positieve uitstraling, heeft het hebben van de juiste kantoorplanten nog meer voordelen.

Ecri Parelluster met Strelitzia Nicolai planten
Jungle-atrium-met-mixbeplanting

Voordelen kantoorbeplanting

Niet alleen brengen kantoorplanten wat meer sfeer op kantoor, ze zorgen er ook voor dat de geluidsoverlast beperkt wordt. Kantoorplanten absorberen en weerkaatsen namelijk achtergrondgeluiden. Hogere geluiden worden daardoor gedempt. Ook wordt de luchtkwaliteit op kantoor verbeterd. Planten zorgen namelijk voor meer zuurstof en uiteindelijk minder CO2 in de lucht. De muffe lucht van computers en printers wordt hierdoor gezuiverd. Omdat kantoorbeplanting voor minder CO2 in de lucht zorgt, wordt het voor werknemers gemakkelijker zich te concentreren op hun werk. Hierdoor wordt onder andere de productiviteit verbeterd.

Meer informatie?

Interieurbeplanting kan dus een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van werknemers. Ieder kantoor kan modern of klassiek ingericht worden en aangevuld worden met smaakvolle planten en binnen- en buitenpotten. Door middel van de juiste combinatie van potten en planten kan het werkplezier eenvoudig bevorderd worden. Bovendien kan u met verschillende planten een zakelijke of warme sfeer uitstralen naar uw klanten of bezoekers.

Wilt u meer weten over onze kantoorbeplanting? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.