Projectimpressies

Wat kan Interieurbeplanting Van der Vleuten voor u betekenen

Interieurbeplanting van der Vleuten heeft persoonlijke aandacht, passie voor het vak en ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staan. Door tientallen jaren ervaring en kennis die we in de markt hebben opgebouwd, weten we dat elke leef- en werkomgeving anders is. Onze uitdaging is dan ook om een passend groenontwerp voor je te maken. Naast een uitgebreid assortiment exclusieve binnenpotten zijn we gespecialiseerd in Maatwerk plantenbakken, Groene wanden en Moswanden. Wij als interieurbeplanting van der Vleuten hebben al vele prachtige interieurbeplantingsprojecten kunnen realiseren van kleinschalige (kantoor)beplanting, tot een exclusieve ‘urban jungle’ met Groene plantenwanden of Moswanden.

Wij kijken graag mee bij de (eerste) ideëen en ontwerpen voor architecten en projectinrichters zodat we samen werken aan een ‘duurzame’ werk- en leefomgeving. We hebben gecertificeerde servicemedewerkers, die met zorg de beplanting onderhouden.

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van kunstplanten bij je thuis of op kantoor?. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak.
Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.