Kunstbeplanting

Kunstbeplanting voor thuis of op kantoor

U wilt graag een inrichting met sfeervolle beplanting, maar wat doet u met het onderhoud? Wanneer u te weinig licht of aandacht heeft voor echte kantoorplanten bieden kunstplanten de oplossing. Uw kantoor of huis inrichten met kunstplanten biedt veel mogelijkheden. Wij bieden een hoogwaardige kwaliteit kunstbeplanting die nauwelijks onderhoud of verzorging vergt.

kunstbeplanting eucalyptus boom
Van der Vleuten kunstbeplanting

De productie van kunstbeplanting

Bij de productie van kunstplanten maken we gebruik van echte stammen in combinatie met kunststof bladmateriaal. De bladeren zijn gemaakt van textiel en polyester: duurzame materialen die gegarandeerd lang mooi blijven. Hierdoor is nep bijna niet van kunst te onderscheiden! Bovendien leveren wij naast de gebruikelijke materialen ook kunstplanten die aan de huidige brandveiligheidseisen voldoen.

Onze kunstplanten kunnen aan al uw wensen worden aangepast en zijn in vele maten, soorten en kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kunt u zoveel combineren als u wilt. Neem gerust ook eens kijkje in ons assortiment plantenbakken en bloempotten om de sfeervolle uitstraling compleet te maken. Weet u nog niet precies hoe u kunstplanten in uw interieur wilt plaatsen? Onze specialisten geven u graag advies over de inrichting van uw kunstbeplanting.

Voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor kunstplanten in plaats van echte kantoorplanten. Het meest voor de hand liggende is het onderhoud, maar uiteindelijk bespaart het ook in kosten. Kunstbeplanting hoeft u immers maar eenmalig aan te schaffen. Het is ook ideaal voor mensen met allergieën zoals hooikoorts. Met kunstplanten worden geen allergische reacties opgewekt.

Gecertificeerd

Interieurbeplanting van der Vleuten is gecertificeerd om kunstplanten brandvertragend te maken. Wij mogen daar een door de brandweer goedgekeurd certificaat voor uitgeven.

Plantenrek-met-kunstbeplanting-met-verlijmde-stenen

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van kunstplanten bij u thuis of op kantoor?
Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.