Flexwerkplek

De flexwerkplek

Een aantrekkelijke groene werkplek heeft een positief effect op medewerkers. Interieurbeplanting Van der Vleuten helpt graag mee om de werk- en leefomgeving veiliger, duurzamer en gezonder te maken. Flexplekken zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het biedt werknemers de mogelijkheid om te kiezen waar ze willen werken, of het nu gaat om een bureau in een open ruimte, een afgesloten cabine of een co-werkplek. Interieurbeplanting kan hierbij niet ontbreken. Planten zijn een geweldige aanvulling op een flexibele werkplek en bieden verschillende voordelen! Daarom bieden wij op maat gemaakte interieurbeplantingsoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor flexwerkplekken.

Creatief en duurzaam

Wij, als Van der Vleuten interieurbeplanting, richten flexplekken op een creatieve en duurzame manier in, zodat het een fijne werkplek is voor elke werknemer! Op verschillende manieren kunnen we de werkplekken vergroenen. Denk hierbij aan plantenbakken tussen de werkplekken of verrijdbare stalen roomdividers. Ook door middel van een Urban Jungle Afscheiding kan een open werkplek op een creatieve manier ingericht worden. Planten zorgen daarnaast ook voor meer zuurstof in de ruimte, wat zorgt voor betere concentratie en werkprestaties. Dit draagt ook nog eens bij aan een duurzame leefomgeving.

1,5meter afscheiding plantenbakken werkplek.jpg
Interieurbeplanting EdgeWorkspace-planten openwerkplek
Jungle atrium met mixbeplanting
Interieurbeplanting EdgeWorkspac ronde vorm planten

Mogelijkheden

Elke flexwerkplek is anders. Het is belangrijk om de juiste planten te kiezen die passen bij jouw werkplek. Bij het kiezen van planten voor flexwerkplekken is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de beschikbare lichtomstandigheden, de verzorgingsvereisten en de ruimtebeperkingen. Is er te weinig ruimte? Ga dan voor planten aan de muur! Dit kan door middel van een groene wand of door hangende planten aan de muur. Zo wordt de verticale ruimte goed benut.

Voordelen

Meer zuurstof in de ruimte zorgt voor een betere concentratie en betere werkprestaties. Het toevoegen van planten aan een flexibele werkplek kan bijdragen aan een gezondere, inspirerende en duurzamere werkomgeving. Het is een eenvoudige en effectieve manier om de algehele productiviteit en het welzijn van medewerkers te verbeteren. Door planten op een flexibele werkplek te integreren, kan de algehele sfeer en gezondheid van de werkplek verbeteren. Ze kunnen een gevoel van natuur en groen in een vaak steriele kantooromgeving brengen. Dit kan de sfeer verbeteren en een aangename werkomgeving creëren.

Bij Interieurbeplanting Van der Vleuten bieden wij een uitgebreid assortiment aan planten die geschikt zijn voor flexwerkplekken. Van kamerplanten tot hangende planten en luchtzuiverende planten, we hebben voor elke ruimte en behoefte een passende oplossing. Maak van jouw werkplek een echte Urban Jungle of kies je liever voor een mooie plantenbak tussen de werkplekken? Alles is mogelijk! Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste planten die voldoen aan de specifieke eisen en zorgen voor een optimaal resultaat.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze interieurbeplantingsoplossingen
uw flexwerkplekken kunnen transformeren tot levendige, gezonde en inspirerende omgevingen waar uw medewerkers graag werken.

Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.