Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk is onze kracht! Interieurbeplanting van der Vleuten ontwikkelt en realiseert innovatieve groene oplossingen. De juiste planten op de juiste plek, dat is wat elke ruimte vraagt, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Waar wil je een (natuurlijke) scheiding aanbrengen in de werk- of leefruimtes en welke looproutes zijn hiervoor bepalend.
Het team van Interieurbeplanting van der Vleuten kijkt graag samen mee met de ideeën en ontwerpen van architecten en projectinrichters. Door tientallen jaren werkervaring en kennis die we in de markt hebben opgebouwd, weten we dat elke leef- en werkomgeving uniek is. Onze uitdaging is om een passend groenontwerp voor elke klant te maken. Al jarenlang realiseren we interieurbeplantingsprojecten van kleinschalige (kantoor)beplanting, tot een exclusieve ‘urban jungle’ met groene wanden en moswanden. Elke ruimte is anders en juist door maatwerk te bieden kunnen we onderscheidend zijn.

Het is onze specialiteit om aan de hand van de standplaats en leefklimaat een advies te geven over de bakgrootte, soort beplanting en plantenbak voor de ruimte. Het inrichten van gebouwen of kantoren vraagt om persoonlijke maatwerkoplossing. Voordat Interieurbeplanting van der Vleuten een interieur inricht vindt er intakegesprek plaats. Onze gespecialiseerde onderhoudsmedewerkers verrichten bij het eerste intakegesprek een klimaatonderzoek. Wij houden rekening met de hoeveelheid licht, de kleur en de ruimte. Op basis van deze bevindingen maken wij een beplantingsvoorstel. Interieurbeplanting van der Vleuten geeft je een advies die aansluit bij jouw wensen, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met de kosten en het beste manier van onderhoud.

Interieurbeplanting groene wanden uitgelicht

Maatwerk plantenwand

Haal de natuur naar binnen met een hele wand vol met planten. Een groene wand is een echte ‘eyecatcher’ in jouw kantoor of ruimte. Er zijn vele mogelijkheden en manieren om een groene wand te maken. Iedere plantenwand is een uniek stuk maatwerk. Bij interesse in een groene wand kijken wij naar de persoonlijke wensen. Een muur kan volledig met planten worden voorzien, maar ook een plantenschilderij (Live Panel Pack) behoort tot de mogelijkheden. De groene wand, ook wel verticale wand genoemd, is dus in diverse afmetingen mogelijk en de grote variatie in plantkeuze maakt het een ruimtebesparend wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden. Bij het ontwerp van de plantenwand kijken we naar de draagkracht van de muur, de hoeveelheid licht, toe- en afvoer van water en electra. Indien er beperkt daglicht is wordt de beplanting afgestemd op de lichtsituatie ter plaatse. Indien nodig kan deze extra worden belicht met LED-groeiverlichting. Onze professionele medewerkers installeren deze wand met zorg en leveren kwaliteit en service. Tevens verzorgen zij met passie het onderhoud zodat de groene wand in volle bloei blijft en een lange levensduur behoudt.

Maatwerk moswand

Ook bij moswanden is maatwerk geen enkel probleem. Elke creatie is uniek. Iedere moswand wordt naar persoonlijke wens op maat ontworpen en gemaakt. Dit kan in elk gewenst formaat en uitvoering. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren en soorten gemummificeerd mos met verschillende frames of lijsten naar keuze. Met mos is alles mogelijk, van een mosmuur, mosstrip, mosschilderij of als roomdivider. De frames en lijsten worden speciaal geproduceerd in ons eigen atelier. Zo is er ook mogelijk om jouw logo in mosletters te laten maken of de bedrijfsnaam in het mos te verwerken. Door verschillende soorten mos en kleuren mos te gebruiken creëer je een 3D effect en dit is een geweldige manier om het imago van het bedrijf te bekrachtigen.

Ook een belangrijk aandachtspunt is dat een plantenwand of moswand geluiddempend is en de geluiden van de ruimte verzacht waardoor je aangenamer kan werken. Speciaal voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan is een groene wand of moswand een krachtige manier om u groene waarden duidelijk te onderstrepen. En met een plantenwand of moswand verander je ieder saaie muur eenvoudig in een levendige ‘groene oase’.

Groene plantenwand met tv ingebouwd
moswand in interieur
1,5 beplanting

Maatwerk plantenbak

Naast maatwerk plantenwanden (ook wel maatwerkplanters genoemd) en maatwerk moswanden hebben wij een groot assortiment aan maatwerk plantenbakken, plantenzuilen en kast maatwerkbakken. Er is een grote variatie in materiaal, kleur en uitvoering mogelijk. Deze worden naar uw wensen op maat gemaakt. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een hangende maatwerkplanter inclusief verlichting of een maatwerkbak van staal met verzonken wielen.

De maatwerkbakken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen:
Staal gespoten in elke RAL kleur
MDF gespoten in elke RAL kleur
MDF Noir
Hout
Keramiek
HPL
Vilt
Met (verzonken) wielen

Met maatwerk is alles mogelijk!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij denken graag met je mee en bieden creativiteit en flexibiliteit in (de ontwerpfase van) uw project. Zodat we samen kunnen brainstormen over een ‘groene’ invulling van uw wensen. Daag ons uit!

Meer informatie?

Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.