Kunstbeplanting

Zorg voor een sfeervolle en groene werkplek door kunstbeplanting te plaatsen op kantoor. De kunstplanten zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden en geven daarom een zeer natuurlijke uitstraling. Wanneer er te weinig licht of aandacht is voor echte kantoorplanten, bieden kunstplanten de perfecte oplossing. Je kantoor of huis inrichten met kunstplanten biedt veel mogelijkheden. Wij bieden een hoogwaardige kwaliteit kunstbeplanting die nauwelijks onderhoud of verzorging vergt.
Kunst groene wand
Kunstbeplanting aan de wand

Wat zijn kunstplanten?

Kunstplanten zijn al lang niet meer glimmende bladeren van hard plastic. Tegenwoordig kun je een kunstplant niet meer van echt onderscheiden. Dit is te danken aan het realistisch karakter. Kunstplanten worden ook wel zijden bloemen, zijden planten of nep planten genoemd. Kunstplanten worden veelal gemaakt van kunststof en kunstzijde.
Kunstzijde wordt gemaakt van cellulose. Dit is een natuurlijke grondstof die gewonnen wordt uit houtpulp. Kunstzijde planten zijn duurzaam en worden geleverd met een beschermlaag. Toch is het belangrijk om rekening te houden met het zonlicht. De planten kunnen namelijk niet eeuwig meegaan als ze worden blootgesteld aan zonlicht.

De voordelen van een kunstbeplanting

 

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor kunstplanten in plaats van echte kantoorplanten. Het grootste voordeel van kunstbeplanting is natuurlijk het gemak. Het is de perfecte optie voor mensen die geen groene vingers hebben maar toch een groene toevoeging willen aan hun ruimte. Je hoeft je planten nooit meer water te geven

Door gebruik te maken van kunstbeplanting spelen omgevingsfactoren als temperatuur en licht geen rol. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de levensduur van een plant. Een goede namaak plant blijft er altijd prachtig uitzien. Zo heb je ook weinig tot geen onderhoud nodig.

Uiteindelijk bespaart het aanschaffen van kunstbeplanting ook in kosten. Kunstbeplanting hoef je immers maar eenmalig aan te schaffen. Het is ook ideaal voor mensen met allergieën zoals hooikoorts. Met kunstplanten worden geen allergische reacties opgewekt.

VDV Afmeting foto verticaal
Interieurbeplanting-kunstplanten-trendy-bak

De productie van kunstbeplanting

Bij de productie van kunstplanten maken we gebruik van echte stammen in combinatie met kunststof bladmateriaal. De bladeren zijn gemaakt van textiel en polyester: duurzame materialen die gegarandeerd lang mooi blijven. Hierdoor is nep bijna niet van kunst te onderscheiden! Bovendien leveren wij naast de gebruikelijke materialen ook kunstplanten die aan de huidige brandveiligheidseisen voldoen.

Onze kunstplanten kunnen aan al je wensen worden aangepast en zijn in vele maten, soorten en kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kun je zoveel combineren als je wilt. Neem gerust ook eens kijkje in ons assortiment plantenbakken en bloempotten om de sfeervolle uitstraling compleet te maken. Weet je nog niet precies hoe je kunstplanten in het interieur wilt plaatsen? Onze specialisten geven graag advies over de inrichting van kunstbeplanting.

Meer informatie?

Of je nu op zoek bent naar een plant om de lege ruimte op kantoor te vullen of naar een plant om uw overvolle kantoor meer sfeer te geven, het is allemaal mogelijk. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van kunstplanten?

Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.