Over ons

Over van der Vleuten

Welkom bij Interieurbeplanting van der Vleuten, waar we geloven dat de kracht van groen een essentiële rol speelt in elk interieur. Als experts in interieur-beplanting, bieden we een breed aanbod aan oplossingen om uw werk- of leefomgeving te transformeren in een groenere, gezondere en inspirerende plek. Interieurbeplanting van der Vleuten is opgericht in 2001 en heeft persoonlijke aandacht, passie voor het vak en ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staan.

Onze missie is om hoogwaardige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke groenoplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften en wensen van onze klanten. Wij willen onze klanten voorzien van professioneel advies, ontwerp, installatie en onderhoud van interieurbeplanting, met als doel om een gezonde en aantrekkelijke leef- en werkomgeving te creëren. We streven ernaar om innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen te bieden die bijdragen aan de verduurzaming van gebouwen en verminderen van de ecologische voetafdruk.

Het begint allemaal met goed luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Wij als bedrijf hechten waarde aan persoonlijke relaties. Daarom zorgen we ervoor dat we goed naar onze klanten luisteren, op een manier die typisch is voor onze Brabantse cultuur. Door aandachtig te luisteren en de feedback van de klant te vertalen naar een passende offerte, kunnen we een aanbieding creëren die echt aansluit bij de verwachtingen van de klant. Hierbij zien we luisteren als een essentiële stap in het gehele proces. Het belang van luisteren overstijgt zelfs de waarde van een offerte omdat het helpt om de klantgerichtheid en tevredenheid te waarborgen.

Door tientallen jaren ervaring en kennis die we in de markt hebben opgebouwd, weten we dat elke leef- en werkomgeving anders is. Onze uitdaging is dan ook om een passend groenontwerp voor je te maken. Naast een uitgebreid assortiment exclusieve binnenpotten zijn we gespecialiseerd in Maatwerk plantenbakken, Groene wanden en Moswanden.

Wij als interieurbeplanting van der Vleuten hebben al vele prachtige interieurbeplantingsprojecten kunnen realiseren van kleinschalige (kantoor)beplanting, tot een exclusieve ‘urban jungle’ met Groene plantenwanden of Moswanden.

Wij kijken graag mee bij de (eerste) ideëen en ontwerpen voor architecten en projectinrichters zodat we samen werken aan een ‘duurzame’ werk- en leefomgeving. Ontdek de mogelijkheden van interieurbeplanting bij Interieurbeplanting van der Vleuten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het creëren van een groenere, gezondere en aantrekkelijkere ruimte.

Van der Vleuten kunstbeplanting

Wat leveren wij?

-Exclusieve binnenpotten op hydrocultuur
-Groene plantenwanden en moswanden, elke afmeting is mogelijk
-Moswanden met eventueel geïntegreerd logo
-Maatwerkbakken in diverse materialen en afmetingen
-Urban jungle
-Vakkundig onderhoud door gecertificeerde servicemedewerkers
-Groenarrangementen
-Buitenpotten

Meer informatie?

Maak kennis met onze ‘Passie voor groen’ en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Ook ben je van harte welkom in onze showroom. (Op afspraak).
Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.