Over ons

Over van der Vleuten

Interieurbeplanting van der Vleuten heeft persoonlijke aandacht, passie voor het vak en ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staan.
Door tientallen jaren ervaring en kennis die we in de markt hebben opgebouwd, weten we dat elke leef- en werkomgeving anders is. Onze uitdaging is dan ook om een passend groenontwerp voor je te maken. Naast een uitgebreid assortiment exclusieve binnenpotten zijn we gespecialiseerd in Maatwerk plantenbakken, Groene wanden en Moswanden.
Wij als interieurbeplanting van der Vleuten hebben al vele prachtige interieurbeplantingsprojecten kunnen realiseren van kleinschalige (kantoor)beplanting, tot een exclusieve ‘urban jungle’ met Groene plantenwanden of Moswanden.

Wij kijken graag mee bij de (eerste) ideëen en ontwerpen voor architecten en projectinrichters zodat we samen werken aan een ‘duurzame’ werk- en leefomgeving.

We hebben gecertificeerde servicemedewerkers, die met zorg uw beplanting onderhouden.

Van der Vleuten kunstbeplanting

Wat leveren wij?

-Exclusieve binnenpotten op hydrocultuur
-Groene plantenwanden en moswanden, elke afmeting is mogelijk
-Moswanden met eventueel geïntegreerd logo
-Maatwerkbakken in diverse materialen en afmetingen
-Urban jungle
-Vakkundig onderhoud door gecertificeerde servicemedewerkers
-Groenarrangementen
-Buitenpotten

Meer informatie?

Maak kennis met onze ‘Passie voor groen’ en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Ook ben je van harte welkom in onze showroom. (Op afspraak).
Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.