Gezond Groen

Publicatie tijdschrift van der Vleuten

Interieurbeplanting van der Vleuten ontwikkelt en realiseert innovatieve groene oplossingen. Wij denken met u mee en bieden creativiteit en flexibiliteit in de ontwerpfase van uw project. We garanderen kwaliteit, bevlogenheid en vakmanschap. Maatwerk is onze kracht. Door jarenlange ervaring in projectbeplanting weten we perfect wat uw mogelijkheden zijn. We bieden een hoge servicegraad. Het gehele traject inclusief nazorg, onderhoud en garantie wordt door ons verzorgd.

Waarom Groen?

Door de grote veranderingen die nu in de maatschappij gaande zijn zoals de klimaatverandering, duurzaamheidseisen en recent de coronapandemie is levend groen nog belangrijker geworden. De voordelen van een volledig geïntegreerd architectonisch ontwerp met binnengroen zijn talrijk.Beplanting is belangrijk voor het toenemen van de luchtvochtigheid, het afvoeren van overtollige warmte en het verbeteren van de luchtkwaliteit en de akoestiek van de omgeving. Met interieurbeplanting creëert u op een fraaie en natuurlijke manier afstand. Tevens zorgen planten voor een gezonde (werk)omgeving en een aangename sfeer.

Wat leveren wij?

-Maatwerkbakken in diverse materialen en afmetingen
-Groene wanden
-Moswanden met eventueel geïntegreerd logo
-Exclusieve binnenpotten op hydrocultuur
-Urban Jungle
-Kunstplanten

van der vleuten 1,5 meter werkplekken

Meer informatie?

Interieurbeplanting kan dus een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van werknemers. Ieder kantoor kan modern of klassiek ingericht worden en aangevuld worden met smaakvolle planten en binnen- en buitenpotten. Door middel van de juiste combinatie van potten en planten kan het werkplezier eenvoudig bevorderd worden. Bovendien kan u met verschillende planten een zakelijke of warme sfeer uitstralen naar uw klanten of bezoekers.

Wilt u meer weten over onze kantoorbeplanting? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.