Architecten

Hoe architectuur en interieurbeplanting elkaar kunnen versterken!

Door slim gebruik te maken van beplanting in combinatie met natuurlijke materialen en natuurlijke elementen kun je lijnen en zichtlijnen naadloos met elkaar verbinden.
Een gezamenlijke visie van de opdrachtgever, de bouwer, de architect of projectinrichter is hierbij belangrijk. Wij kijken graag mee bij de (eerste) ideëen en ontwerpen zodat we een goede toevoeging kunnen bieden aan het project. Uiteindelijk is dit efficiënter en daarmee vaak ook goedkoper voor de opdrachtgever.

Gronn Udea hang Mynthe
Interieurbeplanting-planten-hotel-trend

Waar houden wij als Interieurbeplanting van der Vleuten rekening mee:

Welke planten zijn geschikt voor welke ruimte. De omstandigheden zoals lichtinval, luchtvochtigheid en afmetingen van de ruimte zijn bepalend.

Waar wil je een (natuurlijke) scheiding aanbrengen in de werk- of leefruimtes en welke looproutes zijn hiervoor bepalend.

Bij ontwerp van het project stemmen wij de gewenste maatvoering van (inbouw) plantenbakken of maatwerk plantenbakken met u af om de ruimst mogelijke keuzesoort van beplanting te hebben.

De doelgroep waarvoor het project is bestemd, heeft invloed op de materiaalkeuze en beplanting. Soms zijn verhoogde bakken noodzakelijk of zijn er niet giftige beplantingssoorten noodzakelijk. Wij adviseren de juiste plant voor de juiste plek.

Keuze Moswand/Groene Plantenwand. Het aantal cm ruimte wat er beschikbaar is om een wand te plaatsen.

Watertappunten, de locatie voor af- en aanvoer van water.

Meer informatie?

Door vroegtijdig samen te werken in het planproces, het liefst al ‘aan de tekentafel’, kunnen we door elkaars inspiratie een meerwaarde creëren.

Zo worden de werk- en leefruimtes niet alleen mooier, maar ook duurzaam ‘groener’!
We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via 0413 – 420 806.