Biophilic Design

Biophilic Design: ontwerpen met de natuur

De basis van biophilic design is om de ‘natuur’ naar binnen te halen.

De mens heeft van nature de behoefte om in contact te staan met de natuur. Meer groen binnen werkt positief op de gezondheid van werknemers en verlaagt stress. Gezonde werknemers zijn immers productiever.

Door natuurlijk groen te gebruiken in interieur- en of bouwkundig design, maken we onbewust opnieuw verbinding met de natuur. Mensen brengen toch een groot gedeelte van de dag binnen door.

Door vergroenen van uw leef- en werkomgeving creëert men een inspirerende en rustgevende omgeving!

Hoe doet u dat? Dit is makkelijker te realiseren dan u denkt. Dit kan al door meer kantoorplanten, een plantenwand, moswand of door een plantenschilderij (Live Panel) naar binnen te halen.

Interieurbeplanting van der Vleuten kijkt graag samen met u of met een interieurarchitect wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte en geven vakkundig advies.

Uiteraard zorgen wij voor levering en plaatsing en kunnen wij tevens het onderhoud voor u verzorgen.

Biophilic Design plantenbakken van der Vleuten

Meer informatie?

Interieurbeplanting kan dus een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van werknemers. Ieder kantoor kan modern of klassiek ingericht worden en aangevuld worden met smaakvolle planten en binnen- en buitenpotten. Door middel van de juiste combinatie van potten en planten kan het werkplezier eenvoudig bevorderd worden. Bovendien kan u met verschillende planten een zakelijke of warme sfeer uitstralen naar uw klanten of bezoekers.

Wilt u meer weten over onze kantoorbeplanting? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.