Werkplek wordt ontmoetingsplek

Werkplek wordt ontmoetingsplek.

We hebben gisteren in Amsterdam nieuwe kantoorplanten geplaatst, onder andere Ficus Lyrata, Anthurium Jungle King en Draceana Janet Craig. Dit geeft meer impact en sfeer in het kantoor en is een absolute meerwaarde.

Over de planten en plaatsing kregen we complimenten van onze klant:
“Ons team is flexibel, legt de manier van werken uit, wisselen ideeën uit en laten alles schoon en netjes achter na het plaatsen van de potten.”

Meer informatie?

Interieurbeplanting kan dus een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van werknemers. Ieder kantoor kan modern of klassiek ingericht worden en aangevuld worden met smaakvolle planten en binnen- en buitenpotten. Door middel van de juiste combinatie van potten en planten kan het werkplezier eenvoudig bevorderd worden. Bovendien kan u met verschillende planten een zakelijke of warme sfeer uitstralen naar uw klanten of bezoekers.

Wilt u meer weten over onze kantoorbeplanting? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.