Live Panel

Live Panel : Verander kale muren in levendige groene oases?

Wij hebben het prachtige kantoor van Bouwbedrijf van Stiphout , gevestigd in Sint-Oedenrode mogen voorzien van Live Panel, dit is een levend schilderij van planten.

Hiervoor zijn verschillende planten gebruikt zoals Spathipyllum- Phlebodium-Nephrolepis-Calathea. Er is een variatie in diverse soorten beplanting mogelijk.

Een verticale plantenbak van levend groen kan eenvoudig bevestigd worden aan elke muur en is leverbaar in diverse afmetingen en in elke kleur.

De basis van dit modulaire groene wandsysteem bestaat uit verwisselbare plantcassettes. De planten zijn eenvoudig te verwisselen zodat het bij elk seizoen past.

Door planten c.q. plantenwanden toe te passen verbeter je de luchtkwaliteit in gebouwen door wegvanging van verontreinigingen (met name Co₂ en vluchtige organische stoffen) en bevochtiging van de lucht.

Ook blijkt uit onderzoek dat planten positief werken op het welbevinden van mensen. De stressklachten nemen af, het concentratievermogen neemt toe en uiteindelijk bevordert dat de productiviteit op de werkvloer. Mensen die werken in een ruimte met planten melden zich minder vaak ziek.

Groen is duurzaam en geeft ook ‘thermisch comfort’, ze helpen uw leef- en werkomgeving te koelen door schaduw en waterverdamping.

En planten helpen de geluidsoverlast terug te dringen.

Recyclebaar

 

Hoe doet u dat? Dit is makkelijker te realiseren dan u denkt. Dit kan al door meer kantoorplanten, een plantenwand, of een combinatie daarvan.

Interieurbeplanting van der Vleuten kijkt graag samen met u of met een interieurarchitect wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte en geven vakkundig advies.

Uiteraard zorgen wij voor levering en plaatsing en kunnen wij tevens het onderhoud voor u verzorgen.

Biophilic Design plantenbakken van der Vleuten

Meer informatie?

Interieurbeplanting kan dus een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van werknemers. Ieder kantoor kan modern of klassiek ingericht worden en aangevuld worden met smaakvolle planten en binnen- en buitenpotten. Door middel van de juiste combinatie van potten en planten kan het werkplezier eenvoudig bevorderd worden. Bovendien kan u met verschillende planten een zakelijke of warme sfeer uitstralen naar uw klanten of bezoekers.

Wilt u meer weten over onze kantoorbeplanting? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.