Frits Vastgoedgids 21/22

Publicatie Frits Vastgoedgids 21/22

INTERIEURBEPLANTING VAN DER VLEUTEN

Het team van Interieurbeplanting van der Vleuten kijkt graag samen mee naar de ideeën en ontwerpen van architecten en projectinrichters. De uitdaging is om een passend groenontwerp voor elke klant te maken, waarbij maatwerk hun specialiteit is. Al jarenlang realiseren ze interieurbeplantingsprojecten van kleinschalige (kantoor)beplanting, tot een exclusieve ‘urban jungle’ met groene wanden en moswanden. En ja, die onderhouden ze ook. Met interieurbeplanting, (akoestische) plantenbakken en plantenbakken tussen de werkplek kunnen ruimtes ingedeeld worden en looproutes worden bepaald. Interieurbeplanting van der Vleuten maakt je werk- en leefomgeving niet alleen gezelliger maar ook gezonder en duurzamer, dus 2 vliegen in 1 klap. Daag ze uit!

van der vleuten 1,5 meter werkplekken

Meer informatie?

Interieurbeplanting kan dus een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand van werknemers. Ieder kantoor kan modern of klassiek ingericht worden en aangevuld worden met smaakvolle planten en binnen- en buitenpotten. Door middel van de juiste combinatie van potten en planten kan het werkplezier eenvoudig bevorderd worden. Bovendien kan u met verschillende planten een zakelijke of warme sfeer uitstralen naar uw klanten of bezoekers.

Wilt u meer weten over onze kantoorbeplanting? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.