Een frisse groene start voor 2022!

kerstboom kantoor

Groen werkgeluk en gezondheid

Bent u ook toe aan een frisse groene start in het nieuwe jaar? Interieurbeplanting van der Vleuten wil graag met u meedenken hoe u uw werk- of leefomgeving omgeving gezonder kan maken?

Planten filteren en vangen fijnstof op en produceren zuurstof in uw huis of kantoor.

De trend van nu is een plantenwand die zorgt voor luchtzuivering, een goede isolatie en akoestische werking. De groene wand heeft weinig ruimte mogelijk en is leverbaar in diverse afmetingen en met een variatie in plantensoorten. En sfeerverhogend is het zeker.

De groene wand in combinatie met plantenbakken of room- dividers kan je de werkplekken in uw kantoor gemakkelijk opnieuw indelen. Door deze werkplekafscheidingen creëer je voldoende afstand om op een veilige en prettige wijze flexibel te werken. Maatwerk is onze specialiteit en aan de hand van standplaats en leefklimaat geven wij graag advies over de bakgrootte, soort beplanting en plantenbak voor uw ruimte. Naast een uitgebreid assortiment exclusieve binnenpotten zijn we gespecialiseerd in Maatwerk plantenbakken, Groene wanden en Moswanden.

Tevens nemen onze specialistische onderhoudsmedewerkers graag het onderhoud uit handen.

Wij delen graag onze Passie voor Groen, wordt het ook uw Passie voor 2022?

Wij wensen u alvast gezonde feestdagen en een frisse groene start voor het nieuwe jaar!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over hydrocultuur? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.