De voordelen van uitbesteden onderhoud interieurbeplanting

verzorging planten

Levensduur

Het onderhouden van interieurbeplanting is erg belangrijk. Goede verzorgde planten hebben een langere levensduur en een prachtige uitstraling. Heeft u geen tijd of kennis om de planten zelf te onderhouden? Wij nemen deze taak graag van u over. Interieurbeplanting Van der Vleuten kan het onderhoud van uw interieurbeplanting verzorgen. In deze blog leest u de voordelen van het uitbesteden van het onderhoud.

Langdurige kwaliteit

Door tientallen jaren werkervaring en kennis die we in de markt hebben opgebouwd, weten we dat elke leef- en werkomgeving uniek is. Als kamerplanten te weinig water krijgen, gaan ze slap hangen. Maar ook te veel water is niet goed. Wij zorgen ervoor dat de planten de juiste hoeveelheid water krijgt.
De planten blijven in de juiste conditie omdat ze tijdig mest -en voedingsstoffen krijgen. Hierdoor hebben de planten een prachtige uitstraling en een langere levensduur.

Altijd in model

Indien nodig, brengen we de plant weer in model door vakkundig groeicorrecties toe te passen. Vorm- en correctiesnoei van de beplanting zorgt voor verjonging en verdichting van de hoeveelheid blad van de plant.
Wij draaien de bakken in de juiste richting, zodat ze recht blijven groeien. Hierdoor blijft de interieurbeplanting altijd in model. Tevens houden we de bakken schoon en maken we de planten stofvrij. Wij zorgen ervoor dat de planten er altijd representatief uit.

Controle op ziektes

Voorkomen is beter dan genezen. Wij weten precies wat een plant nodig heeft om gezond te blijven. De planten worden tijdens het onderhoud gecontroleerd op ziektes. Veroorzakers van plantenziektes zoals schimmels en bacteriën zijn eenvoudiger onder de duim te houden.

Geen personeel nodig

U hoeft uw personeel niet in te zetten om de planten water te geven. Werknemers hebben het vaak erg druk of hebben niet de juiste kennis. Door de focus op andere werkzaamheden, wordt het onderhoud van de planten vaak overgeslagen. Ook tijdens ziektes of vakanties van werknemers worden de planten niet vergeten omdat onze werknemers het onderhoud op zich nemen.

Raphis met houten plantenbak
Onderhoud interieurbeplanting van der Vleuten

Welke onderhoudscontract geschikt?

Iedere organisatie is uniek. Wij streven naar een onderhoudscontract dat bij u past.
Bij volledig onderhoud komt Interieurbeplanting van der Vleuten circa eenmaal per maand de beplanting voor u verzorgen. Voor periodiek onderhoud kunnen wij verschillende keren per jaar langskomen. In overleg sluiten we een passend onderhoudscontract af. Wij kunnen het onderhoud van interieurbeplanting concurrerend aanbieden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het onderhoud van interieurbeplanting in uw werk- of leefomgeving? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.