De voordelen van een moswand op kantoor

moswand-logo

Het vinden van de juiste planten voor op uw kantoor kan lastig zijn. Om een werkomgeving groener en duurzamer te maken is een moswand de ideale oplossing. Een moswand is een echte eyecatcher op uw kantoor en is op dit moment erg trendy. In deze blog leest u wat de voordelen zijn van een moswand op kantoor.

Sfeer

Werken in een ruimte met mos is niet alleen sfeervol, het zorgt ook voor een prettige werkplek. Als werknemers zicht hebben op mos, ervaren zij minder stress en dat zorgt uiteindelijk voor minder ziekteverzuim. Daarnaast maakt u indruk op uw klanten met een moswand. Het zorgt voor een duurzame en milieubewuste uitstraling.

Weinig onderhoud.

Een groot voordeel van een moswand is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Het maakt niet uit waar de moswand geplaatst wordt. Mos heeft namelijk weinig zonlicht nodig. Daardoor kan de wand op alle mogelijke plekken geplaatst worden. Daarnaast heeft het mos geen water nodig, hierdoor is het eenvoudig te onderhouden. Een extra voordeel is dat een moswand vrijwel stofvrij en vuilafstotend is. Het mos wordt met uiterste zorg behandeld waardoor u geen last heeft van insecten.

Akoestiek

Planten dempen geluid, maar mos is hiervoor de beste optie! Heeft u last van een luidruchtig kantoor? Met mos kunt u de akoestiek van uw kantoor verbeteren. Dit komt door de dikke en luchtige structuur van het mos. Dit zorgt ervoor dat de galm in een kantoor gedempt wordt. Mos zorgt voor een positief akoestisch klimaat dat zichzelf terugverdient.

Het is brandvertragend

Een groot voordeel van mos is dat het ook nog eens brandvertragend is. Hierdoor is de veiligheid van een moswand altijd gewaarborgd.

Ruimtebesparend

Mos kan in iedere vorm en grootte gemaakt worden. Doordat het mos aan de muur wordt bevestigd neemt het nauwelijks ruimte in beslag. Zelf in de kleinste ruimtes kan het mos geplaatst worden.

De kosten van een moswand

Een moswand wordt geheel op maat voor u gemaakt. Het is in elke vorm en afmeting mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. De moswanden worden in eigen atelier gemaakt. Daarna worden deze op de gewenste locatie bezorgd en gemonteerd. De exacte kosten hangen af van uw wensen.

moswand-in-kantoor

Meer informatie?

Benieuwd naar de kosten van een moswand? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen we samen bekijken welke afmeting en afwerking het beste past.

Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien.
Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak.
Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.