Waarom het uitbesteden van onderhoud een duurzame beslissing is

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp als het gaat om interieurbeplanting. Er zijn veel manieren om duurzaamheid in interieurbeplanting in te bouwen, waaronder het beperken van het gebruik van water, energie en kunstmest. Het begint namelijk allemaal bij een goede verzorging van de planten! Door de interieurbeplanting uit te besteden kunnen onze medewerkers zorgen voor een duurzame verzorging!

De juiste planten

Duurzaamheid begint bij het kiezen van de juiste planten voor uw interieur. Het is belangrijk om planten te kiezen die de juiste temperatuur en lichtcondities vereisen, zodat ze minder water en energie nodig hebben om goed te draaien. Onze ervaren medewerkers kijken graag mee zodat we samen werken aan een ‘duurzame’ werk- en leefomgeving.

verzorging planten
Stand Alone Industrial set

Water

Het is ook belangrijk om water zo efficiënt mogelijk te gebruiken bij interieurbeplanting. Het is erg essentieel dat planten op de juiste manier water krijgen. Als planten te weinig water krijgen, gaan ze slap hangen. Daarom krijgen planten te vaak te veel water. Dit is niet goed voor de plant en daarbij ook niet goed voor het milieu. Wij zorgen ervoor dat de planten de juiste hoeveelheid water krijgt. Door de juiste watermengsels te kiezen en water te geven als het nodig is, kunt u waterverbruik verminderen.

Tot slot is het belangrijk om de juiste verzorgingstechnieken voor uw planten te gebruiken. Planten die niet goed worden verzorgd, zullen meer water, energie en kunstmest nodig hebben om goed te groeien. Door goed te onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat uw planten gezond en sterk blijven en dat ze minder water en energie nodig hebben.

Meer informatie?

Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.