Aankondiging: Bouw van ons nieuwe bedrijfspand!

Met groot genoegen willen we jullie op de hoogte brengen van de aanstaande bouw van ons nieuwe bedrijfspand! Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en succes als bedrijf.

Het nieuwe pand belooft een modern en inspirerend Experience Center te worden, speciaal ontworpen als werkomgeving die innovatie en creativiteit stimuleert. We zijn ervan overtuigd dat deze omgeving ons in staat zal stellen om onze ambities waar te maken en nog beter te kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Een van de voordelen van ons nieuwe bedrijfspand is de ruimte die het biedt voor groei. We hebben voldoende capaciteit om ons team uit te breiden en flexibel in te spelen op de veranderende eisen en wensen van onze klanten. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening verder te verbeteren en te versterken.

Interieurbeplanting-van-der-vleuten-pand
Interieurbeplanting-van-der-vleuten-pand-design

Daarnaast zijn we trots om te vermelden dat duurzaamheid een belangrijke pijler vormt in het ontwerp van ons nieuwe bedrijfspand. We hebben gekozen voor een milieuvriendelijk ontwerp en energiezuinige systemen, zodat we actief kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Een bijkomend voordeel van onze nieuwe locatie is de centrale ligging. Dit zorgt voor een betere toegankelijkheid voor zowel onze medewerkers als onze klanten en partners. We kijken enorm uit naar de bouw van ons nieuwe bedrijfspand en zullen jullie regelmatig op de hoogte houden van de voortgang. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe hoofdstuk in ons bedrijf een spannende en succesvolle periode zal zijn.

Meer informatie?

Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien.
Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak.
Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.