Interieurtrend: Laat je interieur leven met kleur!

In een wereld die vaak gedomineerd wordt door uitdagingen en stress, willen we steeds meer omringd worden door positieve energie en blijdschap. Daarom is de Viva la Vida trend ontstaan: om het leven te vieren met levendige kleuren en uitbundige expressies. Door je interieur te verfraaien met kleurrijke potten en opvallende planten, maak je niet alleen je ruimte visueel aantrekkelijk, maar ook inspirerend en bevorderlijk voor je welzijn. Ontdek in de blog hoe deze interieurtrend je interieur kan veranderen in een levendige oase vol kleur en je interieur laten leven met kleur!

Interieurbeplanting Van der Vleuten - Interieurtrend
Kleurrijke-potten-planten

Levendige kleuren

De basis van de interieurtrend Viva la Vida is kleur. Weg met het ingetogen en ingehouden; deze trend nodigt uit tot uitbarstingen van levendige tinten die ervoor zorgen dat je ruimte opleeft. Denk aan potten in felle tinten zoals zonnig geel, levendig roze, diep turquoise en fris groen. Deze kleuren zijn niet alleen decoratief, maar hebben ook een stimulerend effect op de geest. Ze brengen energie en optimisme.

 

Een feest van expressie

Interieurbeplanting onder de Viva la Vida interieurtrend gaat verder dan alleen kleurrijke potten. Het omvat ook een scala aan planten die deze levendige esthetiek ondersteunen. Kies voor planten met opvallende bladpatronen zoals de Calathea, Croton of Dracaena. Deze planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar versterken ook het gevoel van levendigheid en overvloed. Combineer verschillende planten in contrasterende kleuren en texturen om een echt feestelijke sfeer te creëren.

 

Implementeren van kleur

Ben je klaar om je interieur te transformeren met de Viva la Vida stijltrend? Begin met het kiezen van levendige potten en planten die je inspireren. Experimenteer met verschillende combinaties en posities in je ruimte om een balans te vinden die past bij jouw stijl. Wij bieden graag ondersteuning tijdens deze fase.

  • Mix en match: Durf verschillende kleuren en patronen te combineren voor een eclectische uitstraling.
  • Focus op details: Kies planten die niet alleen passen bij de kleur van de potten, maar ook bij de algemene sfeer die je wilt creëren.
  • Laat het leven binnenkomen: Plaats je kleurrijke creaties op strategische plekken zoals vensterbanken, salontafels of als blikvangers in hoeken.

Onderhoud

Vergeet niet om regelmatig voor je planten te zorgen; hun groei en bloei zullen je herinneren aan de vreugde van het leven. Goed onderhouden planten hebben niet alleen een langere levensduur, maar stralen ook prachtig. Vaak wordt het onderhoud van planten vergeten of uitgesteld vanwege drukte of andere prioriteiten. Heb je geen tijd of expertise om zelf voor de planten te zorgen? Wij staan klaar om deze taak van je over te nemen.

 

Met de Viva la Vida kan een inspirerende omgeving gecreëerd worden die de creativiteit en productiviteit bevordert. Het is een investering in zowel het fysieke als het mentale welzijn van de mensen die de ruimte delen. Dus, waar wacht je nog op?

Meer informatie?

Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u van het beste advies te voorzien.
Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak.
Voor persoonlijk advies kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0413 – 420 806.