Hydrocultuur

Hydrocultuur planten voor een duurzame groenvoorziening

Naast onze specialisatie op het gebied van interieur- en kantoorbeplantingen, zijn we ook gespecialiseerd in interieurbeplanting op basis van hydrocultuur. Dit houdt in dat wij de planten bij u op kantoor zo gezond en efficiënt mogelijk laten groeien. Hierdoor wordt onder andere de luchtkwaliteit in uw bedrijf verbeterd.

Hydrocultuur planten zijn niet alleen decoratief en representatief, ze zijn ook milieuvriendelijk, duurzaam en functioneel. Deze planten staan met de wortels in het water, waardoor belangrijke voedingsstoffen op een makkelijke manier kunnen worden toegediend.

Hydrocultuur is dé oplossing als u een duurzame groenvoorziening in uw kantoor wilt hebben. Het is een kostenbesparende techniek, waarbij planten dus niet in potgrond groeien, maar op kleikorrels in het water. Naast hydrocultuur planten is bijvoorbeeld een moswand ook een mooie natuurlijke toevoeging aan uw (kantoor)ruimtes.

De voordelen van hydrocultuur

Een voordeel van hydrocultuur is dat planten minder vatbaar zijn voor ziekten en schimmels. Bovendien heeft een plant altijd de juiste hoeveelheid water, waardoor deze niet “verdrinkt”. Dit leidt er toe dat er per plant minder water nodig is en dat ze sneller en voller groeien. U kunt bovendien langer genieten van uw kantoorplanten! Mocht u nu over willen stappen naar hydrocultuur planten? Sommige volwassen planten kunnen overgezet worden van grond naar hydrocultuur.

Wilt u meer weten over hydrocultuur planten voor uw bedrijf of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Ook staan wij u graag telefonisch te woord via het nummer 0413-420 806.