Interieurbeplanting

binnenpotten

Interieurbeplanting Van der Vleuten

Met een goede combinatie van planten en potten kan iedere interieurstijl, modern of klassiek worden aangekleed en aangevuld. Planten zorgen voor een fijn gevoel en bevorderen het woon- en werkgenot. Interieurbeplanting Van der Vleuten heeft een breed assortiment binnen- en buitenpotten en planten om meer sfeer in uw huis of op kantoor te creëren. U maakt uw werkruimte of woonomgeving gezonder en rustiger met onze interieurbeplanting. 

Van der Vleuten geeft u een passend advies voor uw kantoorinrichting of woonruimte. We hebben een uitgebreid assortiment waarmee we aan uw wensen kunnen voldoen en uw interieurbeplanting een positieve uitstraling kunnen geven. 

De voordelen van interieurbeplanting

Interieurbeplanting is een ideale oplossing om voor uw kantoor of woning een mooiere en gezondere leefomgeving te creëren. Er zitten verschillende voordelen aan het beplanten van uw interieur. 

Geluidsoverlast beperken
Planten kunnen helpen om irritante geluiden te reduceren. Planten absorberen en weerkaatsen achtergrondgeluiden. Vooral hoge geluiden worden gedempt in een kantoor met harde oppervlakken zoals marmer of beton.

Betere luchtkwaliteit
De kwaliteit van de binnenlucht is meestal slechter dan buiten. Vooral de aanwezigheid van computers, printers en schoonmaakmiddelen is van invloed op de luchtkwaliteit. Planten zuiveren niet alleen water, maar ook de lucht en zorgen zo voor meer zuurstof en minder CO2. De aanwezigheid van planten maakt deze muffe lucht zuiverder en aangenamer. Het ziet er ook nog eens gezelliger uit!

Minder stress
Doordat planten zorgen voor een ontspannen sfeer kunnen ze ons stressniveau doen dalen en onze concentratie en productiviteit verhogen. Doordat de lucht minder CO2 bevat, wordt het concentratievermogen verhoogd. Groen verbetert onze psyche en dus ook onze fysiek!

Rustige Kleuren
Groen is, ten opzichte van bijvoorbeeld rood, een kleur die rust geeft. Het vertoeven in de natuur doet ons stressniveau dalen en verlaagt de kans op depressie. Als we rustiger zijn en minder stress ervaren, kunnen we beter functioneren, ons beter concentreren en zijn we minder vaak ziek.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van interieurbeplanting? Maak via het contactformulier vrijblijvend een afspraak. We zijn voor persoonlijk advies ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0413 – 420 806.