Plantenwand

Een plantenwand in uw woon- of werkruimte

Tegenwoordig zie je binnenshuis steeds meer verticale wanden waaraan planten groeien. Bij Interieurbeplanting Van der Vleuten zijn er verschillende mogelijkheden om een plantenwand te creëren, zoals een groene wand of een moswand. Een planten muur is ideaal wanneer u weinig ruimte in huis of op kantoor heeft, maar wel sfeer wilt creëren! 

Groene Wand

Plantenwanden kunnen zo gedecoreerd worden dat er een groene wand ontstaat. Dankzij de groene planten worden fijnstoffen opgevangen en gefilterd en wordt er meer zuurstof geproduceerd in uw huis of kantoor. Heeft u te weinig licht voor de plantgroei? Onze speciaal ontworpen gloeilampen helpen uw plantenwand een handje!

Met speciale modules worden grids tegen de muur bevestigd, waarna er trays in gehangen worden. Dankzij de verschillende breedtes kunt u blijven combineren. Bij een grotere plantenmuur is het belangrijk om een opvangbak onder de wand te plaatsen, omdat het water van boven naar beneden stroomt. 

    

Planten muur met mos

Bij Interieurbeplanting Van der Vleuten kunt u uw plantenwand decoreren met mos. U heeft keuze uit verschillende kleuren en soorten gemummificeerd mos. Als u wilt ontwerpen wij zelfs een moswand met uw bedrijfslogo! Frames en lijsten worden in het gewenste formaat en de juiste uitvoering geproduceerd. Meer informatie over een planten muur met mos vindt u op de moswand pagina. 

 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van plantenwanden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via het nummer 0413-420 806.